Ikke desto mindre har vi nu gjort det nemt for boligkøbere og eksisterende boligejere, at søge uvildig rådgivning, som man kun sjældent kan være sikker på at få.

Lidt ligesom hønen eller ægget - uden ejendomsmæglere ingen boligkøbere og uden boligkøbere ingen ejendomsmæglere.

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive ringet op af dinboligpartner, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det koster penge, at tjene penge - og det har det alle dage gjort

ERHVERV

Erhverv2019-02-22T11:29:51+01:00

ERHVERV

Det koster penge, at tjene penge – og det har det alle dage gjort.

Ikke desto mindre har vi nu gjort det nemt for boligkøbere og eksisterende boligejere, at søge uvildig rådgivning, som man kun sjældent kan være sikker på at få.

Lidt ligesom hønen eller ægget – uden ejendomsmæglere ingen boligkøbere og uden boligkøbere ingen ejendomsmæglere.

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive ringet op af dinboligpartner, er du meget velkommen til at kontakte os.

En vellykket bolighandel

I dinboligpartner brænder vi for bolig, økonomi og jura og sigter altid efter den optimale løsning for alle de involverede parter. Og når vi taler køb og salg af fast ejendom er der tale om beslutninger af en karakter, der har og kan få store konsekvenser for det enkelte individ.

Efter folketinget i 2014 vedtog en ny hovedlov om formidling af fast ejendom, er det blevet klart for de fleste, at ejendomsmægler udelukkende repræsenterer sælger og køber selv skal søge rådgivning og assistance for at komme sikkert i hus.

Formålet med ændringen var primært at bidrage til øget gennemsigtighed, effektivitet, sikkerhed og tryghed for forbrugeren, hvilket fuldstændig er identisk med vores værdier.

Omsætning af fast ejendom gælder store værdier, både totalt for samfundet og ikke mindst for den enkelte forbruger, hvilket også gør det vigtigt at salg og køb foregår på en betryggende måde.

En vellykket bolighandel kræver dygtige og proaktive parter på begge sider af skrivebordet, der i fællesskab arbejder hen imod en løsning, hvor alle kan være tilfredse med udfaldet.

Med specialiseret, uvildig rådgivning og sparring samlet et sted mener vi at have nøglen til en sikker boligfremtid – både for dem der overvejer køb af fast ejendom, boligkøbere der er i processen, samt for eksisterende boligejere.

Vi ønsker ligeledes at understøtte ejendomsmæglerens forretning og gøre det nemt – samtidig med vi bygger bro mellem sælger og køber, så vi i fællesskab sikrer flere vellykkede handler.

Hvis du som ejendomsmægler, ejerforening eller anden form for boligrelateret samarbejdspartner kunne tænke dig at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte dinboligpartner for en uforpligtende snak.

mange bolighilsner
dinboligpartner

Kontakt os i dag

Sweet-Home

dinboligpartner ApS

Lille Fredensvej 14
2920 Charlottenlund

Phone: 32 55 60 00